Չորեքշաբթի, 16.07.2025, 04:11
buh.do.am - գտիր և կիսվիր
Գլխավոր էջ
Ռեֆերատ, կուրսային, դիպլոմային
Գրանցում
Մուտք
Ողջույն
Հյուր
|
RSS
Share
|
Գլխավոր էջ
Նորություններ
Ռեֆերատներ
Կուրսային աշխատանքներ
Դիպլոմային աշխատանքներ
Գրադարան
Ծրագրեր
Հայտարարություն
ՀՀ ԲՈՒՀ-երը
Կայքերի քարտեզ
Ինչպես ավելացնել նյութ
Ինչպես գրանցվել և բե...
Հետադարձ կապ
On-line խաղեր
Ցանկ
Ապրանքագիտություն
[2]
Վիճակագրություն
Ընդամենը on-line`
1
Հյուրեր`
1
Օգտագործողներ`
0
Գլխավոր էջ
»
Անհատական աշխատանքներ
Ապրանքագիտություն
[
Ավելացնել նյութ
]
Պտուղ-բանջարեղեն ապրանքների դասակարգումը: Թարմ բանջարեղենի բնութագիրը
Բեռնելու համար անհրաժեշտ է
գրանցվել
Չմոռանաս սեղմել
23.09.2010, 11:47
1
2
3
4
5
Կատեգորիա:
Ապրանքագիտություն
| Ավելացրեց:
Barev
Դիտումներ:
1543
| Բեռնումներ:
22
| Մեկնաբանություններ:
2
| Ռեյթինգ:
5.0
/
1
Ընդամենը մեկնաբանություններ:
1
Comments display order:
By default
New comments first
Old comments first
0
1
Ripsime
(25.03.2011 14:54)
[
Նյութ
]
lavna
Մեկնաբանություններ կարող են թողնել միայն գրանցված օգտագործողները!
[
Գրանցում
|
Մուտք
]
Գտիր համանման այլ աշխատանքներ
Քվեարկիր
Որն է ամենակաշառակեր ԲՈՒՀ-ը ?
Երևանի պետական համալսարան
Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան
Երևանի պետական բժշկական համալսարան
Ճարտարագիտական համալսարան
Ագրարային համալսարան
Ճարտարապետա-շինարարական համալսարան
Մանկավարժական համալսարան
Այլ
[
Արդյունքներ
·
Հարցման արխիվ
]
Ընդամենը պատասխաններ`
1366
Որոնում
buh.do.am © 2025